Skip links

Parcls Amsterdam 19

Parcls jouw tweede voordeur

Wij zijn Parcls! Jouw tweede voordeur. Wij staan voor je klaar om je pakket voor jou te ontvangen, te versturen, te bundelen of te retourneren.

Enthousiasme en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen graag voor jouw pakketten en voor een schone buurt.

Werken bij Parcls

Onze missie: The last mile

Het aantal busjes dat in de stad rijdt voor het bezorgen van pakketten legt een enorme druk op de stad. Wij bieden hiervoor liever een duurzame oplossing. Waarmee we de leefbaarheid van de stad verbeteren met minder uitstoot en minder busjes in de straat.

Parcls Amsterdam 78
Parcls Amsterdam 10

Ons team. Kom jij bij ons werken!

Enthousiasme en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen graag voor jouw pakketten. En gaan ook vol voor een schone buurt. Dit doen we met een leuk team van winkelmedwerkers en koeriers. Wil je ook onze klanten blij maken met jouw inzet, check deze button en vul dan het formulier in en wie weet zien we jou binnenkort bij ons achter de balie.

Kom bij ons werken

Parcls: jouw groene buur

Alleen al in Amsterdam hebben we in 2020 meer dan 350.000 pakketten duurzaam verstrekt. Dat is een besparing van wel 55.000 kg CO2 emissie.


Parcls nieuws

Bij jou in de buurt

Kijk hier voor een Parcls bij jou in de buurt.

Onze buren-waardering

Anne-Eva Visser

Vriendelijke mensen. Alle pakketjes worden altijd netjes aangeleverd.

Bernard de Groot

Beter voor milieu en voor je hart. No stress

Rene Bouwman

Ruime openingstijden, vlotte afhandeling, in een keer DHL en DPD inleveren. Beter dan bij de opticien, die eerst nog een bril moet verkopen.

Geef ons wat liefde

Met jouw feedback weten we wat we goed doen of wat beter kan!